fbpx

Hulluna pyykkietikoihin!

Oletko sinä, minä olen! Pyykinpesusta ei tule juurikaan mitään, jos pyykkietikka on loppunut. En ole vielä päättänyt omaa lempituoksuani tai -merkkiäni, koska niin monessa tuoksussa on jotain niin huumaavaa.

Pyykkietikka ei ainoastaan jätä ihanaa tuoksua pyykkiin, vaan se myös raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä sekä poistaa sähköisyyttä ja nukkaisuutta. Tuoksuetikka poistaa myös pesuainejäämia sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta. Pesukone tuoksuu ihanalle pyykkilastin pyöräytyksen jälkeen. Annostelussa 1-3 korkillista riittää!

Pyykkietikka on pelastanut monta meidän perheen miesväen urheilutekstiiliä kaatopaikkatuomiolta, sen verran tehokkaasti se hajuja poistaa.

Pyykkietikka on muuten myös ihan nappijuttu siivouksessa! Vedellä laimennettuna se sopii mainiosti pölyjen pyyhintään ja ikkunoiden pesuun.

Jos et siis vielä ole kokeillut, niin nyt nopsaan pyykkietikkaostoksille, voin luvata että ihastut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eight − 4 =