Muutaman tyynyn tähden…

…meni olohuoneen sisustus ihan uusiksi!

Meille myymälään saapui perjantaina taas uusia, ihania macrametyynyjä, ja niiden innoittamana meni olohuoneen sisustus kotona ihan uusiksi. Harmaa väri sai väistyä valkoisen, luonnovalkoisen ja beigen tieltä odottamaan tummempia aikoja. Kylläpä olohuone kirkastuikin, kun kaivelin varastosta luonnonvalkeat sohvanpäälliset ja vaihdoin harmaat verhot valkeiksi. Kalkkimaalilla sain hetkessä peilinkehykset ja kynttilänjalat juuri oikean värisiksi. Uudet ihanat tyynyt kruunasivat koko huoneen!

Alla kuvia olohuoneesta ennen ja jälkeen.

Ps. Tätä ihanaa helmikattokruunua on tulossa taas lisää loka-marraskuussa, kolmessa eri koossa!

Ennen:

Jälkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × five =