Pyykinpesun huumaa

Ensinnäkin, kauppiaan uudenvuodenlupaus: Blogi joka ikinen viikko, eikä voi edes joulukiireitä syyttää.

Mutta mistä halusin kertoa, saimme eilen taas uuden kuorman uutta ja ihan huippua TheOne pyykkietikkaa. Sarjaan tuli kaksi uutta tuoksua, joten nyt TheOne pyykkietikkavalikoimista löytyy: Aurora, Morning Mist, Harvest ja Fresh Cotton.

Tämän merkin pyykkietikoissa ei juurikaan etikka tuoksu, vaan tuoksut ovat todella parfyymisiä, nämä tuoksuthan on suunnitellut Suomen ainoa parfurmööri Max Perttula yhdessä valmistajan kanssa ihan haistelutekniikalla. Ja kylläpä ovatkin onnistuneet. Puhumattakaan kaikista ekologisista seikoista ko. tuotteessa! Ja ei itse pullokaan ole yhtään hullumman näköinen, aika luxus itseasiassa.

Tänään vasta testasin itse kyseistä tuotetta ja valitsin Aurora tuoksun -viimeksi loppui käsistä myymälässä- ja kylläpä tuoksuu kylpyhuone aaaaaivan ihanalle. Ja pyykit! Ja tottahan toki pesin samassa koneellisessa sekä omia, että mieheni vaatteita… kylläpä hänkin tuoksuu nyt vallan valloittavalle ja viehättävälle maanantaina töissä, kun aamulla puhtaan paidan päälleen laittaa, hih!!

Luulen, että minun omat vaatteeni käyttävät tästä lähtien juurikin tätä pyykkietikkaa. Uskallan siis suositella tuoksujen ystäville täydestä sydämestäni!

Nyt jatkuu pyykkäys. Kunhan joku muu vain lajittelisi pyykit kaappiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × five =