Keittiön suursiivous

Jotenkin jännää, miten keväällä tulee aina kova into siivota kaikki kaapit ja hyllyjen perukat siistiin kuntoon. Tänä päivänä myymälään tuli paljon uutta ja ihanaa keittiötuotetta ja siitäpä se inspiraatio lähti , jotta viikonloppuna on ihan pakko siivota keittiö ihan kokonaan läpi, lattiasta kattoon ja laittaa ihan uuteen uskoon. Idea lähti uusista biojäteastioista, joita meiltä löytyy tällä hetkellä jopa 9 erilaista! Ja niin kuin aina, homma tietenkin ihan varmasti leviää käsistä ja kohta on kaikki jauhot ja pastat ja kahvit sun muut uusissa purkeissaan 😀 Mutta pysyypäs kaapit ja hyllyt järjestyksessä paremmin, kun kaikki on kauniisti omissa purkeissaan, eikä kaupan pahviboxeissa!

Nyt pitäisi vain osata päättää minkä värisissä, tämä on vaikeaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 13 =