fbpx

Tästä se lähtee!

Tätä bloggailua pelkän sisustuksen merkeissä on jo kokeiltu, mutta jostain syystä se ei ottanut tulta alleen. Luulenpa, että vika on nyt kirjoittajassa itsessään, joka viettää niin paljon aikaa sisustusjuttujen keskellä, että kertomista ei enää ole niin paljon muille kanssaeläjille.

Miltäpä kuulostaisi blogi sisustuskauppiaan elämästä mustikkapiirakkaohjeineen ja Netflix-vinkkeineen, ja kaikesta muusta mikä tuntuu kirjoittamisen arvoiselta? Ei ihan aina niin kovin mielenkiintoista, mutta välillä kuitenkin tuntuu, että on ainakin oman elämänsä piilokamerassa.

Aloitan esittelemällä itseni:

Hei, olen Marjo, 46-vuotias kauppiatar Kuopiosta. Charmantea olen pitänyt kohta jo 5-vuotta, ai kamala minne tämä aika oikein menee? Perheeseeni kuuluu ihana aviomieheni, joka joutuu hoitamaan oman työnsä ohella sekä kotona että kaupalla talonmiehen, atk-vastaavan ja logistiikkainssin töitä. Lapsukaisia perheessämme on yhteensä 5 ja siihen päälle vävyt ja miniät, yhtä vaille kaikki jo täysi-ikäisiä ja omillaan. Voitte muuten kuvitella, mikä mekkala ja tungos on yhteisellä päivällisellä! Ai niin, ja kaikilla on eri lempiruuat ja löytyy pari kasvissyöjää ja allergikkoa ja muutama nirso.. 😀 Siinä saa välillä mielikuvitusta käyttää!

Viimeisenä, mutta ei vähimpänä perheessämme asustaa Hellu-kissa, oman elämänsä Kuningatar ja perheen matriarkka. Toivottavasti saatte kuulla hänestä vielä paljon blogissani. Asustamme omakotitaloa Kuopiossa, jota pintaremontoin ja sisustan välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Juuri nyt ihmettelen, miksi en ole aiemmin tätä ajatellut, vaan pelkästään stressannut kun ei oikein keksi ja muista sisustusjutuista kirjoittaa. Jospa minulla tähän riittäisi hauskoja juttuja ja mutta myös asiapitoistakin asiaa kirjoittaa!

Terkuin

Marjo Charmantesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twelve + 10 =