fbpx

Kevätmietteitä

Onpas takana kaikin puolin karu vuosi, onneksi olemme kuitenkin saaneet toistaiseksi olla terveenä. Välillä on ollut usko koetuksella ja taas välillä iskee tarmon puuska, jotta kyllä tästä vielä noustaan ja kaikki muuttuu taas tavalliseksi, niin kuin aina ennen oli. Onneksi olemme jo melko pitkällä keväässä ja ajatukset suuntaavat tulevaan kesään. Kaikenlaiset ikävät asiat ovat paremmin siedettävissä, kun on lämmintä ja aurinko paistaa. Varsinkin ukkosten bongausta odotan innolla! Mikään ei ole jännittävämpää, kuin seurata ukkospilvien muodostumista ja samalla nenä kiinni kännykässä vahtia salamatutkasovellusta. Ja mikä hupsuinta, minähän pelkään ukkosta 😀 Uudistusta verkkokaupan ja myymälän suhteen on joutunut paljon pohtimaan. Vuosi sitten aloitimme markkinoimaan ihan kunnolla maksutonta kotiintoimitustamme kotiovelle 17km säteellä Kuopion torilta. Näinä aikoina, kun moni on joutunut karanteeniin, etätöihin tai mieluummin pysynyt omissa oloissaan, se onkin antanut mahdollisuuden asioida ja tehdä ostoksia meillä ilman, että liikkuu kotoa minnekään. Tätä palvelua aiomme jatkaa myös jatkossa, kiireiseen elämään helppous on tervetullutta! Uusia ideoita pyörii päässä; minusta olisi tosi hauskaa valita myymäläämme jokaiselle viikonpäivälle oman lajityyppinsä musiikki soimaan! Tätä alan rakentelemaan kevään mittaan ja luulen, että siitä tulee hauskaa! Myymälässä asioivat, saatte toivoa minkälaista musiikkia mieluiten kuulisitte! Toinen ideani onkin sitten jo vaarallisempi… Kun päivät olet ihanien tuotteiden keskellä, alkaa pakostakin tehdä mieli hankkia kaikkea mahdollista kotiin. En tiedä vielä minne someen tämän toteutan, mutta kotiimme lähtee vierailemaan muutamia tuotteita joka viikko ajatuksella: “Jos tämän ostaisin, minne ja miten sen laittaisin” ja toki mukaan kuva, miltä tuote, vaikkapa ihana rottinkiruukku, näyttää kotonamme! Tämä tulee olemaan ihan superhauskaa, mutta vaarallista siinä mielessä, jotta kuinka monta tuotetta muuttaa meille pysyvästi kyläilyn sijasta…. 😀 Toivotaan, että loppuviikko olisi taas aurinkoinen! Marjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen − 8 =