VM Carpet

VM Carpet

Jokaiseen mattoomme kudotaan

Inhimillisyyttä.

Yrityksen takana ovat aina ihmiset. Ihminen on mainio pakkaus, joka kykenee vaikka ja mihin. Meidän mattojamme tekevät ja käyttävät ihmiset. Erilaisuus on voimavara. Inhimillisyyteen kuuluu myös lupa tehdä virheitä. Niistä oppii.

Kekseliäisyyttä.

Kannustamme jokaista pohtimaan, miten asiat voisi tehdä vielä paremmin. Mainio idea voi tulla yhtä hyvin asiakkaalta kuin tehtaanväeltä. Uskomme siihen, että asiat ovat lopulta vain järjestelykysymyksiä. Kaikkeen keksitään ratkaisu. 

Aitoutta.

Tehtaamme sijainti on mitä mainioin. Tunnemme juuremme ja olemme niistä ylpeitä. Emme yritä olla jotain, mitä emme ole. Kunnioitamme luontoa ja sen materiaaleja. Olemme rehellisiä ja suoria. Kun emme tiedä, otamme selvää. Kun olemme väärässä, pyydämme anteeksi. Kun koemme tai näemme vääryyttä, puutumme asiaan. 

Elämän iloa.

Tuotteemme on tehty kestämään elämää. Mattojen parissa saa kokea iloa sekä niitä tehdessä että niitä käytettäessä.

Tulevaisuuden uskoa.

Haluamme kehittyä ja kasvaa. Valloittaa yhä uusia paloja maailmasta. Uskomme, että tahtotila ja asenne ratkaisevat. Huominen on mainio mahdollisuus.

Mattoja, jotka löytävät paikkansa tässä maailmassa

Meidän mattotehtaallamme Pohjanmaalla on vuodesta 1973 kudottu vain sellaisia mattoja, jotka löytävät paikkansa tässä maailmassa. Sillä tavoinhan matot on alunperinkin tehty, tiettyä paikkaa silmällä pitäen.