tuunaus

Ihmeitä aikaan kalkkimaalilla!

Lähettänyt Charmante To, 08/16/2018 - 22:25

Tänä syksynä kaikki kalkkimaalaavat!
Se on helppoa, hajutonta, edullista ja ennen kaikkea hauskaa! Kalkkimaali sopii melkein pinnalle kuin pinnalle, eikä välttämättä vaadi työläitä alkuvalmisteluja ja saat hetkessä vanhoille huonekaluille ja sisustustuotteille uuden elämän. Myös seinät, takat, leivinuunit.... Väreissä on varaa valita!
Meiltä löytyy JDL:n maalimallisto, joka on reseptiltään alkuperäinen ja markkinoiden laadukkain! Tule ostoksille niin saat maalausvinkit ja -ohjeet kaupanpäälle!

Terassin tuunaus JDL -kalkkimaaleilla

Lähettänyt Charmante Ma, 05/22/2017 - 09:04

Toukokuussa tuunaillaan terassilla kalkkimaaleilla! Ikean vanha työpöytä sekä pinnoitukseltaan kulunut sinkkisoikko saivat 3:n maalikerroksen jälkeen ihan uuden elämän! Väreinä French Grey, Warm Latte ja Natural White. Aikaa sutimiseen kokonaisuudessaan kului vain noin 2 tuntia. Kipaise myymälään maalikaupoille!

Ennen maalausta

ennen

Maalauksen jälkeen

Leivinuunin maalaaminen JDL-kalkkimaaleilla.

Lähettänyt Charmante Su, 03/19/2017 - 18:51

Otimme projektiksi rapatun leivinuuni-takka-yhdistelmän, jossa oli vuosien ajan pinttynyt savun ja noen jälkiä sekä uunin peltien kohdilla valunutta ruostetta. Nämä eivät pesemällä enää puhdistuneet. Edelliset asukkaat olivatkin maalanneet näitä kohtia päälle maalilla, joka oli kellastunut ajan kuluessa.

Leivinuuni

Esimerkkejä kalkkimaalin käytöstä

Lähettänyt Charmante To, 01/12/2017 - 11:08

Kalkkimaalit soveltuvat hyvinkin erilaisten sisustustavaroiden tuunaamiseen. Ne ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia erilaisille pinnoille. Ne kestävät hyvin käyttöä, joten esimerkiksi huonekalujen tuunaamiseen ne ovat erittäin sopivia.

Keräsimme tähän esimerkkejä, mihin kaikkeen kalkkimaaleja olemme itse soveltaneet.

Tekonahkainen rahi